Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold 1 klatka?

ShadowWinters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś czemu od gold 5 do gold 1 easy szło a w gold .. wbijam 20 pkt potem lose strak 0 potem 20 i tak czaly czas lose win lose win .. może mi ktoś powiedzieć czemu caly czas premade bot feeduje po 0-9 ??? ma ktoś jakieś rady gram solo ! duo grać czy co

Opublikowano

Normalne, nie zganiaj na tym tylko po prostu popraw swe umiejetnosci, polecam grac w jungli albo na midzie. No i wiadomo ze duo lepsze z jakas ogarnieta osobą, mid&jungla i gra Twoja.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wszystkie dywizje od golda w górę to dość trudno się wybić z tej na przykład PLAT1 dlatego że łączy cię z trollami powiedzmy diamond 5 i nie mają co robić bo już wbili dywizje i nie spadną to trollują specjalnie i się bawią żeby ludzie nie wbili dlatego riot na sezon 4 przygotował anty troll że ten który ma powiedźmy silver v i zero punktów i jeżeli przez 10 gier będzie miał na dal 0 punktów automatycznie spada dywizje niżej albo range.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ja to samo. Srebro V do Srebra I w kilka dni a w S1 siedzę w tym syfie już pół miesiąca. Wbiłem 80 pktów, spadłem do 40 :|

Chyba dlatego, że grasz z Platynami, którzy są wyboostowani tylko dlatego, żeby mieć nagrody. Chyba trzeba poczekać na soft reset, który wywali tych bobów niżej

Opublikowano

Jeśli premade bot feeduje to Ty sobie znajdź jakiegoś kolegę do duo i Wy grajcie premade bot'a,musisz to po prostu przejść-raz Ci się trafi dobry,raz słaby,a raz bardzo słaby team.W związku z tym,nie dość że musisz być przygotowany na porażki,to musisz dać z siebie wszystko,może akurat wycarrujesz i uda Ci się wygrać,wybierz sobie jeszcze main champion'a i próbuj jak najlepiej carrować gry.

Opublikowano

Ja gram solo ale polecam ci duo z jakimś ogarem z którym się dogadujesz. (ktoś kto gra na podobnym poziomie do twojego) Często jest tak, że od V do I idzie z górki a największa udręka to dywizje 1 :D

Opublikowano

Najlepiej jest grać linię której masz pewność, że nie przegrasz .

TOP - Shen'em po prostu się tej lini nie da przegrać

Jungle - Shyvana jest mocna .

Mid - Deffująca Lux jest nie do zabicia :c

Bot - Tresh + Varus / Jinx + Tresh / Lucian + Annie = Z góry wygrana linia .

Pamiętaj aby nie grać Duo z niższą ligą, bo ci spadnie MMR

A jak gościu z wyższych lig chce grać z tobą, to nawet dobrze, bo 1. Wybije cię wyżej, 2. Podskoczy MMR

Opublikowano

Najlepiej jest grać linię której masz pewność, że nie przegrasz .

TOP - Shen'em po prostu się tej lini nie da przegrać

Jungle - Shyvana jest mocna .

Mid - Deffująca Lux jest nie do zabicia :c

Bot - Tresh + Varus / Jinx + Tresh / Lucian + Annie = Z góry wygrana linia .

Pamiętaj aby nie grać Duo z niższą ligą, bo ci spadnie MMR

A jak gościu z wyższych lig chce grać z tobą, to nawet dobrze, bo 1. Wybije cię wyżej, 2. Podskoczy MMR

Lepiej wygrywać i dostawać te pkt. kosztem spadku mmr.

Nie do końca musi mmr spaść.

Opublikowano

Mam to samo tylko że w silv 1, prawie jak KulkaZiom. Z Silvera 5 do 1 każdą grę robiłem j4/vayne na jing/bocie ew jax na topa a tu taki chuj. Wbiłem 90 pkt prawie witalem sie z seria do golda a tu od 5 dni nic nie idzie wygrac, afk/troll/feed/dc (niepotrzebne skreślić). Mam pecha do teamów ; ( Ostatnio robiłem grę to idiota wyszedł że "team no follow" a chodzil sam do enemy jung także pozdrawiam.

Opublikowano

Sam jestem w silverze i powiem jest bardzo ciezko, na 9 meczy 1 wygralem a wszystko przez team.. a tu ezreal 2/10, jax jungler ktory do 20 zadnego ganka, blitz mi z bota gankowal i 3 kille xD teemo 3/11 ktory lazil ciagle sam... Jak ludzie moga tak grac ? Nie rozumiem... Wiadomo slabszy dzien moze sie trafic ale nie uzywaja mozgu niektorzy w ogole..

Opublikowano

Powiem wam tak. Silver się dzieli na:

-slams silver (prawie wszyscy up)

-silver (od 1400mmr)

Nie ważna jest dywizja czy cos. Ja jestem w silverze i gram z goldami (każdy z teamów po 1550 mmr). Trolow nie widziałem od rozegrania 20 ranków. Jesteście po prostu hujowi i nie powinniscie być wyzej

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...